Πληρωμές

Έχουμε επιλέξει τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σχετική χρέωση. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα «Αποστολές».

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στην Τράπεζα  ALPHA BANK  Στοιχεία του λογαριασμού περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.  Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο  emporikolimeria@gmail.com

Με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας PayPal. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Paypal μπορείτε χωρίς χρεώση να δημιουργήσετε έναν, εύκολα και γρήγορα, στη διεύθυνση www.paypal.com. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να πληρώσετε με απόλυτη ασφάλεια, είτε με την πιστωτική σας κάρτα, είτε με σύνδεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω PayPal γίνονται βάσει του PayPal Privacy Policy.